PER QUÈ UN BLOC?

PER QUÈ UN BLOC?
El creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu.
Com algú de vosaltres ha dit:
"el proposem com una finestra oberta de bat a bat a les inquietuds i també a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola... un camí obert i magnífic..."

dijous, 14 de novembre del 2013

JA TORNEM A SER AQUÍ!


Doncs sí, ja tornem a estar actius!

En primer lloc voldríem donar la benvinguda a tots els alumnes nous que han arribat al centre, així com a les seves famílies....

També ho volem fer extensiu a tot el personal de l'escola que ha entrat nou: benvinguts i esperem que tingueu un nou curs.

Aprofitem també per desitjar molta sort en totes aquell personal que ha marxat de la nostra escola i que ja no compartirem amb ells aquest nou curs. Un agraïment sincer de part nostra i els millors desitjos allà on estiguin!

Volem donar també les GRÀCIES a tots els qui vau participar de les eleccions dels representants de pares a la junta d'escola. Tot i que encara hi ha poca participació, cada any és més nombrosa, i això ens anima a continuar la feina que voluntàriament anem fent.

Ja hi ha nova JUNTA D'ESCOLA, i també noves Representants de pares a la Junta d'Escola. Durant aquests propers 2 anys serem la Maria Elena, la Melània i l'Àgata.
Esperem poder continuar treballant colze a colze amb l'escola  i continuar rebent propostes, etc. per part vostra. L'escola és de tots i us necessitem a tots i totes per poder tirar endavant:
  TOTS JUNTS FEM ESCOLA!!!

Volem acomiadar a l'Eva, que durant aquests últims 4 anys ha estat de representant i  agrair la tasca que ha fet fins ara. GRÀCIES!

AVUI US VOLEM PUNTUALITZAR:
  • per tal de facilitar la comunicació i reforçar la correspondència rebuda per e-mail des de l'escola, s'han instal·lat 2 cartelleres a l'escala de maternal on van penjant tota la informació. Aneu-la mirant, és important agafar aquest hàbit!

  • DEMANEM PRUDÈNCIA AL PÀRKING DE L'ESCOLA: cada dia entren i surten molts i molts vehicles amb molt poca estona... demanem que respecteu les fletxes que han pintat a terra, recordeu que la franja vermella del mig ha de quedar buida a partir de les 9 per si entren clipols, i sobretot MODEREU LA VELOCITAT
Esperem poder actualitzar el bloc cada setmana amb noves propostes interessants per tots i totes.
i també esperem la vostra col·laboració!

BON CURS I GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada