PER QUÈ UN BLOC?

PER QUÈ UN BLOC?
El creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu.
Com algú de vosaltres ha dit:
"el proposem com una finestra oberta de bat a bat a les inquietuds i també a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola... un camí obert i magnífic..."

dijous, 24 de gener del 2013

CRÉIXER EN L'ESPORT...






Els nostres fills i filles creixen i es fan grans.
A alguns els agrada practicar esports i ho fan de forma continuada a fora de l'escola.


D'altres amb l'estona que els practiquen a l'escola ja els és suficient...


Aquest trimestre tots han començat esquí escolar, i el faran pràcticament fins a Setmana Santa....

Aquesta setmana us proposem que visualtizeu un vídeo d'un programa d'Andorra Televisió que es diu "créixer en l'esport". Els podeu visulatitzar tots a través de la web de RTVA, duren uns 13 minuts i nosaltres us n'hem posat un que parla de l'iniciació en l'esport i consells sobre el que hem de menjar abans/durant/després de la pràctica de l'esport.
Hem pensat que ens podria ser útil. Esperem que així ho sigui!!





1 comentari:

  1. El costum de practicar esport es un dels millors costums que es pot tenir, apart de lo sa que es fisicament, es una manera natural de desferse del estress i de crear una sensacio de benestar emocional. Espero que els nostres fills puguin beneficiarse d'aquests "beneficis" sense convertir l'esport o la educacio fisica en un altre materia mes.

    amb un munt de prohibicions i obligacions. Per mi ha de ser una estona d'esbarjo, a on aprenem per nosaltres mateixos els nostres limits fisics i el plaer de superarnos.

    ResponElimina