PER QUÈ UN BLOC?

PER QUÈ UN BLOC?
El creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu.
Com algú de vosaltres ha dit:
"el proposem com una finestra oberta de bat a bat a les inquietuds i també a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola... un camí obert i magnífic..."

dimecres, 5 de desembre del 2012

COM SÓN LES REUNIONS D'INICI DE CURS?

Per saber que faran els nostres fills en aquest nou curs i/o cicle,  l'escola cada any ens cita i fem una reunió conjunta.

Aquestes reunions són un moment important, de retrobada i/o coneixença amb mestres i especialistes.
Per l'escola és important i per això ho preparen pensant en informació, fotos, detalls que ens puguin ser útils... Però... i els pares, com vivim, entenem o sentim aquestes reunions?

Un cop més l'escola ens obre les portes i ens demana la nostra opinió per ajustar-se al màxim a aquelles informacions que per nosaltres són tan importants... Ens han demanat què n'esperem, com ens agradaria que fossin, etc.  i per això us hem preparat un breu qüestionari.

Ara, doncs, és un bon moment per poder ajudar i per contribuir a que tots els esforços que està fent l'escola siguin rellevants.

US CONVIDEM A RESPONDRE L'ENQUESTA, I  SOBRETOT QUE FEU UNA RESPOSTA PER CADA FILL/A SI ÉS QUE VAN A CLASSES O CICLES DIFERENTS.

Per tal que la informació sigui útil us demanaríem que ens ajudeu a fer córrer la informació amb el "boca-orella" i en feu el màxim de difusió entre els amics i coneguts de l'escola que potser no utilitzen tan sovint el correu electrònic o internet.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

TOTS JUNTS FEM ESCOLA!


4 comentaris:

  1. Bon dia,
    Com a mare d'alumnes de l'escola, m'agradaria fer un suggeriment, sobre tot pels pares que no poden anar ni portar ni buscar els nens al cole per motius de feina, estaria bé que hi hagués comuniacació entre mestres i pares per medi de l'agenda dels nens, s'hi ha alguna pregunta, deures, o qualsevol dubte, es demani per aquí i que les dues parts posem de la nostra part per portar un seguiment.
    Per una altre banda si que vull felicitar tots i totes les mestres de la part maternal per la boníssima i magnífica funció que fan amb els nens.
    Gràcies per la vostra atenció.
    Bon Nadal i bon any!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia!
      en principi la funció tant de l'agenda com de la llibreta viatgera hauria de ser també aquesta: la de facilitar l'intercanvi entre pares i escola. A partir de primer cicle, però, han de ser els nens qui avisin a les mestres que tenen una nota a l'agenda (també han d'anar agafant responsabilitats,oi?).
      De totes maneres amb les mateixes mestres o amb la direcció de l'escola els ho pots comentar sense cap problema, segur que t'escoltaran.
      Moltes gràcies per la teva aportació!!
      TOTS JUNTS FEM ESCOLA

      Elimina
  2. Hola.
    Simplement felicitar y agrair la feina que feu tot l'equip que tan os preocupeu pels nostres fills.
    Moltes gràcies. Bones festes.

    ResponElimina
  3. Bon dia! Moltes gràcies a tu i a tots vosaltres per participar i opinar!
    La vostra participació és la que dóna sentit a la feina que fem tots plegats tant pares com escola!
    moltíssimes gràcies i bones festes.
    TOTS JUNTS FEM ESCOLA!

    ResponElimina