PER QUÈ UN BLOC?

PER QUÈ UN BLOC?
El creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu.
Com algú de vosaltres ha dit:
"el proposem com una finestra oberta de bat a bat a les inquietuds i també a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola... un camí obert i magnífic..."

dimecres, 7 de novembre del 2012

L'ESTAND DE LA FIRA I LA SOLIDARITAT....

Bones a tothom! 
Aquest diumenge us esperem a l'estand de la fira Outlet a Sant Julià, a la zona de les Arades.

Nosaltres hem cregut important la participació a aquesta fira perquè creiem que és una bona manera de treballar la generositat, voluntariat i també la solidaritat amb els de més a prop.
A través de les aportacions que heu fet de material es pot treballar amb els vostres fills i filles el fet de pensar en els altres, de donar coses que tot i que estan bé ja no es fan servir, de saber que els guanys obtinguts ajudaran a tots els alumnes a poder fer el viatge final de curs així com d'altres activitats... No sempre és fàcil donar les coses encara que ja no es facin servir, però aquesta vegada, amb un gest, podem treballar molts valors i sobretot compartir-los amb els nostres fills i filles: pensar en despendre't d'allò que no necessites i que pot ser útil a algú altre.
Si hi ha coses que encara són útils, per què les hem de convertir en un residus?

Us animem a participar-hi activament... 
i si teniu alguna cosa que creieu que pot ser interessant o si encara no heu tingut temps de seleccionar què portareu i per tant ja no ho podeu portar a l'escola, us animem a que ho porteu directament diumenge al matí a l'estand. i per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres!

I no us espanteu pel fred ni el temps! Nosaltres serem allà, amb tothom qui vulgui participar-hi... us convidem a passar un bon diumenge!

TOTS JUNTS FEM ESCOLA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada