PER QUÈ UN BLOC?

PER QUÈ UN BLOC?
El creem amb il·lusió i també amb l'esperança que us el llegiu i hi participeu.
Com algú de vosaltres ha dit:
"el proposem com una finestra oberta de bat a bat a les inquietuds i també a les oportunitats de trobada i de millora de la nostra escola... un camí obert i magnífic..."

dimecres, 20 de juny del 2012

JA S'ACOSTA L'ESTIU!

Benvolgudes famílies,
El curs escolar ja està a la seva recta final, és època de festes, festivals i celebracions....

les que ja han passat....
Ens agradaria que ens féssiu arribar la vostra opinió sobre la festa final de curs que va tenir lloc el passat divendres 8 de juny.... Aprofitem per informar-vos que el menjar envasat que va sobrar s'està repartint pels alumnes dels diferents cicles quan fan les excursions final de curs, berenars, esmorzars, graduació, etc. També volem agrair de forma sincera a tothom qui hi va col·laborar i participar per fer-la possible... i a vosaltres, què us va semblar la festa? Voleu aportar algun comentari per tal de millorar-la? teniu altres idees?

També volem felicitar als alumnes i tota l'escola per l'espectacle "perduts en el temps" que ens van oferir els alumnes de 3r. cicle el passat dimarts dia 12 de juny. I a vosaltres, què us va semblar?

les que han de venir...
 Aquest dijous 21 de juny a les 20.30h. hi ha l'assamblea general ordinària de l'APAEA a la sala d'actes de l'escola Andorrana de Santa Coloma... és un bon moment per tenir més informació d'alguns dels temes que fa temps que s'estan treballant (menjadors, patis, pressupostos...) Recordeu que aquí també és important la vostra presència, opinió i vot. Cliqueu aquí mateix i anireu a l'enllaç de la convocatòria.
 


El divendres 22 de juny al matí el departament de cultura del Comú de Sant Julià de Lòria ha organitzat "la festa fi de curs de les escoles" amb animació pels més petits i tallers pels més grans de totes les escoles de la Parròquia.




El proper dimarts 26 de juny a  partir de les 9.30h. l'escola ens convida a la graduació dels alumnes de segon curs de tercer cicle i també dels grans de Maternal B... un matí emotiu en el quals els altres alumnes de l'escola també els acompanyen i els preparen sorpreses... ja sabeu que és obert a les famílies, i que per qui s'ho pugui organitzar val la pena assistir-hi!




Ja sabeu que podeu deixar la vostra opinió en forma de comentari o al correu electrònic!

3 comentaris:

  1. Penso que hauria estat millor fer la festa el cap de setmana (dissabte o diumenge) ja que és quan hi ha més probabilitats que els pares i mares no treballin. Un divendres a les 17.30 h no és la millor hora per la majoria!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta vegada la festa es va organitzar des de la Junta d'Escola on els pares també hi tenim representació. Es va donar a les famílies l'opció d'escollir entre 3 dies (vam demanar també que a la propera s'inclogués diumenge) i el dia que tenia més vots va ser divendres a la tarda. Tenint en compte que hi va haver famílies que no van contestar tot i les facilitats que es van posar, i després de llegir el teu comentari volem recordar la importància del nostre vot com a pares, i no només en les festes sinó en les altres reunions i decisions on podem fer-ho!!!
      gràcies per la teva aportació i comentari.
      TOTS JUNTS FEM ESCOLA!

      Elimina
  2. Crec que la festa va ser tot un èxit. Tan grans com petits s'ho van passar d'allò més be i amb cost cero no ens va faltar pas de res. Felicitats per la bona i ràpida organització. L'any vinent més.
    El musical dels de tercer cicle absolutament genial, s'ho van currar molt i la veritat es que va sortir tot superbe. Amb projectes així els nens mai obliden el que hi aprenen. Felicitats a tots i animar als mestres a fer més coses com aquesta.

    ResponElimina